- Grupa I – 19-20 lutego 2011r.
- Grupa II – 24-25 lutego 2011r.
- Grupa III – 26-27 lutego 2011r.
Podczas wyżej wymienionych 2-dniowych zjazdów przeprowadzona zostanie Diagnoza wiedzy i umiejętności nauczycieli przedmiotów zawodowych z zakresu sztuki kulinarnej i dydaktyki praktycznej nauki zawodu.
W ramach Diagnozy nasi Eksperci dydaktyczny i kulinarny przeprowadzą test wiedzy teoretycznej i praktycznej. Test wiedzy teoretycznej (wielokrotnego wyboru) będzie składał się z co najmniej 50 pytań z zakresu aktualnej sztuki kulinarnej. Testem na sprawdzenie stanu wiedzy praktycznej będzie przeprowadzenie przez BO 10-minutowej prezentacji dydaktycznej wykonania wylosowanej porawy. Już niebawem przedstawimy szczegółowy harmonogram zjazdu.
Oczywiście nie zabraknie czasu na skorzystanie z wielu atrakcji, jakie przygotował dla swoich gości Hotel Anders****.
Będzie nam niezmiernie miło poznać Uczestników projektu osobiście i towarzyszyć Im podczas wszystkich etapów realizacji projektu „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu”.