Z radością informujemy, że pierwsi Nauczyciele rozpoczęli udział w dziesięciodniowych praktykach w kuchniach hotelowej (5 dni) i restauracyjnej (5 dni).
Czteroosobowa grupa 13 czerwca rozpoczęła praktyki w renomowanym Hotelu Sheraton***** w Warszawie. Wszyscy są bardzo podekscytowani, w końcu praktyki to najważniejszy etap udziału w Projekcie „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu”. Naszym drogim Uczestnikom życzymy powodzenia, a już wkrótce zdamy relację z przebiegu Przygotowania Uczestników do praktyk.
Terminy kolejnych praktyk w Hotelu Sheraton w Warszawie:
- 13 – 17.06. 2011r. (4 os.)
- 4 – 8.07. 2011r. (4 os.)
- 11 – 15.07.2011r. (4 os.)
- 18 – 22.07.2011r. (2 os.)
- 25 – 29.07.2011r. (4 os.)