W zakładce „Publikacje” znajdziecie zbiór polecanych typowo kulinarnych, ale również wiele niekonwencjonalnych publikacji na temat sztuki kulinarnej. Pani Grażyna Uścińska jest współwłaścicielką cenionej i nagradzanej Restauracji Moonsfera w Warszawie. Już po zamienieniu kilku zdań okazuje się, że jest bardzo otwartą, kompetentną i serdeczną osobą. Z wielkim zaangażowaniem i poczuciem misji czuwa jako Opiekun praktyk nad …
Jesteśmy dumni, ze przy realizacji Projektu mamy okazję współpracować z wieloma specjalistami z zakresu rachunkowości, ekonomii czy marketingu. Przedstawiamy aktualnie najbliższe terminy oraz miejsca odbycia praktyk przez naszych Uczestników i Uczestniczki. 29.08-09.09.2011r. Trustworthy Accounting Solutions w Warszawie Trustworthy Accounting Solutions świadczy wysokiej jakości, kompleksowe usługi księgowe. Oprócz obsługi księgowej klienci TAS Sp. z.o.o …
Jedna z Uczestniczek Projektu przekazuje nam na gorąco swoje wrażenia po pierwszym dniu we włoskiej kuchni restauracyjnej.
Czas na pierwsze podsumowania! Już kilkunastu Nauczycieli zakończyło dziesięciodniowe Praktyki w kuchni restauracyjnej (5 dni) i hotelowej (5 dni). Mieli okazję współpracować z najlepszymi kucharzami w najlepszych hotelach i restauracjach, a poniższa relacja chociaż pokrótce przybliży, jak sobie poradzili w rzeczywistych warunkach pracy kucharza. RELACJA Z PRAKTYK W KUCHNI RESTAURACYJNEJ I HOTELOWEJ
Przypominamy, że jedynie do piątku przyjmujemy zapisy chętnych Uczestników i Uczestniczek Projektu do uczestnictwa w praktykach zagranicznych w terminie od 26 września do 9 października. Zgłoszenia prosze nadsyłać na adres mailowy horeca@fnm.pl.
Jesteśmy dumni, ze przy realizacji Projektu mamy okazję współpracować z wieloma specjalistami z zakresu rachunkowości, ekonomii czy marketingu. Przedstawiamy aktualnie najbliższe terminy oraz miejsca odbycia praktyk przez naszych Uczestników i Uczestniczki. 29.08-09.09.2011r. Trustworthy Accounting Solutions w Warszawie Trustworthy Accounting Solutions świadczy wysokiej jakości, kompleksowe usługi księgowe. Oprócz obsługi księgowej klienci TAS Sp. z.o.o …
Jedna z Uczestniczek Projektu przekazuje nam na gorąco swoje wrażenia po pierwszym dniu we włoskiej kuchni restauracyjnej.
Czas na pierwsze podsumowania! Już kilkunastu Nauczycieli zakończyło dziesięciodniowe Praktyki w kuchni restauracyjnej (5 dni) i hotelowej (5 dni). Mieli okazję współpracować z najlepszymi kucharzami w najlepszych hotelach i restauracjach, a poniższa relacja chociaż pokrótce przybliży, jak sobie poradzili w rzeczywistych warunkach pracy kucharza. RELACJA Z PRAKTYK W KUCHNI RESTAURACYJNEJ I HOTELOWEJ
Przypominamy, że jedynie do piątku przyjmujemy zapisy chętnych Uczestników i Uczestniczek Projektu do uczestnictwa w praktykach zagranicznych w terminie od 26 września do 9 października. Zgłoszenia prosze nadsyłać na adres mailowy horeca@fnm.pl.