Zakończyliśmy Diagnozy IN umiejętności naszych Uczestników i Uczestniczek realizowaną od marca do maja 2011r. STATYSTYKI: Podczas sześciu dwudniowych spotkań sprawdziliśmy wiedzę i kwalifikacje 90 osób. W ciągu tych trzech miesięcy mieliśmy okazję poznać 17 Uczestników i 73 Uczestniczki. Wśród nich było 25 kelnerów i 65 kucharzy. Spędziliśmy razem w sumie 288 godzin. Spotkaliśmy się w …
Podczas Przygotowania Uczestników do praktyki Krzysztof Szulborski Mistrz Sztuki Kulinarnej wcielił się w rolę cierpliwego, ale wymagającego trenera. To było pięć dni intensywnej nauki. Sami zobaczcie, jak poradzili sobie nasi Nauczyciele z grupy I!
Z radością informujemy, że pierwsi Nauczyciele rozpoczęli udział w dziesięciodniowych praktykach w kuchniach hotelowej (5 dni) i restauracyjnej (5 dni). Czteroosobowa grupa 13 czerwca rozpoczęła praktyki w renomowanym Hotelu Sheraton***** w Warszawie. Wszyscy są bardzo podekscytowani, w końcu praktyki to najważniejszy etap udziału w Projekcie „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu”. Naszym drogim Uczestnikom …
22 czerwca 2011r. Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych będzie gościła w Sali „GDAŃSK” (parter) czterogwiazdkowego Hotelu SCANDIC**** gdzie odbędzie się IV OSTATNIE Seminarium Informacyjne, w którym grono doświadczonych praktyków przedstawi najważniejsze aspekty związane z wdrażaniem pomysłów naukowych w życie. Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych to projekt w którym do dzisiaj wzięło udział ponad 400-stu pracowników nauki z ponad 25 …
Pierwsze Uczestniczki naszego Projektu rozpoczęły praktyki w przedsiębiorstwach. Chcąc sprawdzić jak sobie radzą, wybraliśmy się do firmy, w której odbywają dziesięciodniowy program praktyk. Pani Brygida i Pani Elżbieta – Uczestniczki Projektu są nauczycielkami przedmiotów ekonomicznych uczą rachunkowości. Obie Panie mają kilkuletni staż pracy w zawodzie nauczyciela zgłosiły się do udziału w Projekcie, by uaktualnić swoją …
Podczas Przygotowania Uczestników do praktyki Krzysztof Szulborski Mistrz Sztuki Kulinarnej wcielił się w rolę cierpliwego, ale wymagającego trenera. To było pięć dni intensywnej nauki. Sami zobaczcie, jak poradzili sobie nasi Nauczyciele z grupy I!
Z radością informujemy, że pierwsi Nauczyciele rozpoczęli udział w dziesięciodniowych praktykach w kuchniach hotelowej (5 dni) i restauracyjnej (5 dni). Czteroosobowa grupa 13 czerwca rozpoczęła praktyki w renomowanym Hotelu Sheraton***** w Warszawie. Wszyscy są bardzo podekscytowani, w końcu praktyki to najważniejszy etap udziału w Projekcie „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu”. Naszym drogim Uczestnikom …
22 czerwca 2011r. Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych będzie gościła w Sali „GDAŃSK” (parter) czterogwiazdkowego Hotelu SCANDIC**** gdzie odbędzie się IV OSTATNIE Seminarium Informacyjne, w którym grono doświadczonych praktyków przedstawi najważniejsze aspekty związane z wdrażaniem pomysłów naukowych w życie. Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych to projekt w którym do dzisiaj wzięło udział ponad 400-stu pracowników nauki z ponad 25 …
Pierwsze Uczestniczki naszego Projektu rozpoczęły praktyki w przedsiębiorstwach. Chcąc sprawdzić jak sobie radzą, wybraliśmy się do firmy, w której odbywają dziesięciodniowy program praktyk. Pani Brygida i Pani Elżbieta – Uczestniczki Projektu są nauczycielkami przedmiotów ekonomicznych uczą rachunkowości. Obie Panie mają kilkuletni staż pracy w zawodzie nauczyciela zgłosiły się do udziału w Projekcie, by uaktualnić swoją …