Z przyjemnością informujemy, że już 1 czerwca Przygotowanie do praktyki rozpoczną Uczestnicy z Grupy IV! Terminy Przygotowania Uczestników do praktyki: – Grupa IV: 1-5 czerwca 2011r. – Grupa V: 6-10 czerwca 2011r. Do zobaczenia w Pomorskiej Akademii Kulinarnej!
Już pod koniec maja pierwsze Uczestniczki naszego Projektu rozpoczną dziesięciodniowe praktyki w przedsiębiorstwach. Mamy nadzieję, że kontakt z praktyką wniesie wiele twórczych rozwiązań w pracy nauczyciela, a nasi Uczestnicy będą mogli łatwiej i efektywniej przekazywać uczniom wiedzę odpowiadającą aktualnym wymogom rynku pracy! Więcej informacji niebawem na naszej stronie!
To już trzecia z marcowych diagnoz na filmie. Zapraszamy do oglądania!
Pierwsza 9-osobowa grupa Uczestników Projektu „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu” zakończyła Przygotowanie do praktyki. W Pomorskiej Akademii Kulinarnej podczas pięciu dni Nauczyciele mieli niesamowita okazję pracować pod czujnym okiem Mistrza Sztuki Kulinarnej – Krzysztofa Szulborskiego. W napiętym harmonogramie Przygotowania Uczestnikow do praktyki znalazły sie takie pozycje jak nauka krojenia warzyw według określonych technik: julienne, brunoise, batonettes, …
Kino akcji? Czemu nie?
Już pod koniec maja pierwsze Uczestniczki naszego Projektu rozpoczną dziesięciodniowe praktyki w przedsiębiorstwach. Mamy nadzieję, że kontakt z praktyką wniesie wiele twórczych rozwiązań w pracy nauczyciela, a nasi Uczestnicy będą mogli łatwiej i efektywniej przekazywać uczniom wiedzę odpowiadającą aktualnym wymogom rynku pracy! Więcej informacji niebawem na naszej stronie!
To już trzecia z marcowych diagnoz na filmie. Zapraszamy do oglądania!
Pierwsza 9-osobowa grupa Uczestników Projektu „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu” zakończyła Przygotowanie do praktyki. W Pomorskiej Akademii Kulinarnej podczas pięciu dni Nauczyciele mieli niesamowita okazję pracować pod czujnym okiem Mistrza Sztuki Kulinarnej – Krzysztofa Szulborskiego. W napiętym harmonogramie Przygotowania Uczestnikow do praktyki znalazły sie takie pozycje jak nauka krojenia warzyw według określonych technik: julienne, brunoise, batonettes, …
Kino akcji? Czemu nie?