Nic tak bardzo nas nie cieszy jak pozytywne opinie na temat Projektu wystawione przez samych Uczestników. Jest nam niezmiernie miło odbierać od Uczestników tak liczne wyrazy uznania, bowiem zadowolenie Nauczycieli biorących udział w Projekcie jest dla nas najważniejsze. Testymoniale mówią same za siebie, poniżej przedstwawiamy fragmenty kilku z nich: - „Dziękuję całemu Zespołowi realizującemu Projekt …
Popieramy innowacje! Zachęcamy do lektury bardzo interesującego wywiadu z Krzysztofem Czaplickim, Dyrektorem ds. Biotechnologii w Inkubatorze Science2Business: WYWIAD http://www.pi.gov.pl/PARP/CHAPTER_86203.asp?soid=1AE44D4C2AAE4561A605C101AC593CC7 Stawiajmy na innowacyjne pomysły. Gdyby nie nowatorskie podejście twórcy Projektu „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu” program doskonalenia zawodowego nie byłby tak interesujący i… efektywny.
Choć już dwie pierwsze grupy Uczestników wzięły udział w Diagnozie końcowej wiedzy i umiejętności Nauczycieli, to nie zapominajmy, że praktyki wciąż trwają. Właśnie dziś kolejni Nauczyciele rozpoczęli praktyki w kuchni restauracyjnej. Przez pięć dni mają wyjątkową szansę uczyć się od najlepszych kucharzy, bo pod okiem samego Adama Chrząstowskiego, Mistrza sztuki kulinarnej. Restauracja „Ancora” w Krakowie słynie …
Pani Kasia – Uczestniczka Projektu przesłała nam niezwykle miły prezent mianowicie fotorelację z przebytej praktyki ! Pani Kasia i Pani Bożena odbywały praktykę w przedsiębiorstwie WPB Rombud w Olsztynie. Uczestniczki miały okazję zapoznać się ze działalnością marketingową, deweloperską oraz prowadzeniem księgowości w branży budowlanej. Dodatkowo miały szansę odwiedzić nowe inwestycje przedsiębiorstwa i poczuć się …
Z sukcesem zakończyliśmy drugie zagraniczne praktyki zawodowe. Jedenaście uczestniczek i czterech uczestników Projektu przez dwa ciężkie tygodnie odbywali praktyki w restauracji La Scuola di Serra w Serramazzoni. Mieli oni okazję na własnej skórze odczuć jakie panują zasady i jak wygląda praca w prawdziwej restauracji. Uczestnicy i uczestniczki nie ukrywali, że zasady te różnią się znacznie …
Popieramy innowacje! Zachęcamy do lektury bardzo interesującego wywiadu z Krzysztofem Czaplickim, Dyrektorem ds. Biotechnologii w Inkubatorze Science2Business: WYWIAD http://www.pi.gov.pl/PARP/CHAPTER_86203.asp?soid=1AE44D4C2AAE4561A605C101AC593CC7 Stawiajmy na innowacyjne pomysły. Gdyby nie nowatorskie podejście twórcy Projektu „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu” program doskonalenia zawodowego nie byłby tak interesujący i… efektywny.
Choć już dwie pierwsze grupy Uczestników wzięły udział w Diagnozie końcowej wiedzy i umiejętności Nauczycieli, to nie zapominajmy, że praktyki wciąż trwają. Właśnie dziś kolejni Nauczyciele rozpoczęli praktyki w kuchni restauracyjnej. Przez pięć dni mają wyjątkową szansę uczyć się od najlepszych kucharzy, bo pod okiem samego Adama Chrząstowskiego, Mistrza sztuki kulinarnej. Restauracja „Ancora” w Krakowie słynie …
Pani Kasia – Uczestniczka Projektu przesłała nam niezwykle miły prezent mianowicie fotorelację z przebytej praktyki ! Pani Kasia i Pani Bożena odbywały praktykę w przedsiębiorstwie WPB Rombud w Olsztynie. Uczestniczki miały okazję zapoznać się ze działalnością marketingową, deweloperską oraz prowadzeniem księgowości w branży budowlanej. Dodatkowo miały szansę odwiedzić nowe inwestycje przedsiębiorstwa i poczuć się …
Z sukcesem zakończyliśmy drugie zagraniczne praktyki zawodowe. Jedenaście uczestniczek i czterech uczestników Projektu przez dwa ciężkie tygodnie odbywali praktyki w restauracji La Scuola di Serra w Serramazzoni. Mieli oni okazję na własnej skórze odczuć jakie panują zasady i jak wygląda praca w prawdziwej restauracji. Uczestnicy i uczestniczki nie ukrywali, że zasady te różnią się znacznie …