Szanowni Państwo Informujemy, iż dniu 1 sierpnia 2011 r. termin na złożenie oferty do zapytania ofertowego nr 2/EDPN/PZ ulega przedłużeniu do dnia 9 sierpnia 2011 r. (wtorek) do godz. 12:00. Informujemy jednocześnie, iż termin przewidziany do realizacji praktyki będącej przedmiotem ww. postępowania ulega przesunięciu z okresu pomiędzy: 9-30 września 2011 r na okres pomiędzy: 25 …
Jesteśmy dumni, że przy realizacji Projektu możemy współpracować z wieloma wybitnymi Mistrzami Sztuki Kulinarnej. Dzięki temu Uczestnicy mają okazję uczyć się od najlepszych. Każdy Opiekun praktyk wkłada dużo serca w jak najbardziej efektywne przekazywanie wiedzy Nauczycielom biorącym udział w naszym Projekcie. Cierpliwie odpowiadają na setki pytań i z zaangażowaniem czuwają nad realizacją programu praktyk. A co …
Rozmawialiśmy już z Opiekunami praktyk – teraz oddajemy głos Uczestniczce Projektu! Kilka słów na temat, jak ocenia Projekt „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu” oraz praktyki w kuchni hotelowej.
Opiekunowie praktyk to zazwyczaj Szefowie kuchni hoteli i restauracji, w których nasi Uczestnicy odbywają praktyki. Choć są bardzo zapracowani zawsze znajdą czas na „kilka słów do mikrofonu”! Serdecznie zapraszamy do obejrzenia materiału filmowego z Szefem kuchni Hotelu Crocus w Zakopanem – Sebastianem Krauzowiczem w roli głównej. Udzielił nam krótkiego wywiadu, ale odpowiedzi na nasze pytania były jak …