Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o wynikach i zakończeniu postępowania S2B_11_37
Pięć 9-osobowych grup podczas Przygotowania do praktyk miało okazję zapoznać się z organizacją pracy w kuchni i jej wyposażeniem. odatkowo Uczestnicy zapoznali z takimi zagadnieniami jak towaroznawstwo surowców kulinarnych i techniki obróbki wstępnej oraz możliwości jej wykorzystania. Nauczyciele mieli szansę na poznanie podstawowych wywarów zup i sosów oraz technik ich przygotowania, a także jaką europejską …
Zakończyliśmy Diagnozy IN umiejętności naszych Uczestników i Uczestniczek realizowaną od marca do maja 2011r. STATYSTYKI: Podczas sześciu dwudniowych spotkań sprawdziliśmy wiedzę i kwalifikacje 90 osób. W ciągu tych trzech miesięcy mieliśmy okazję poznać 17 Uczestników i 73 Uczestniczki. Wśród nich było 25 kelnerów i 65 kucharzy. Spędziliśmy razem w sumie 288 godzin. Spotkaliśmy się w …
Podczas Przygotowania Uczestników do praktyki Krzysztof Szulborski Mistrz Sztuki Kulinarnej wcielił się w rolę cierpliwego, ale wymagającego trenera. To było pięć dni intensywnej nauki. Sami zobaczcie, jak poradzili sobie nasi Nauczyciele z grupy I!