Blog with 2 Columns

Dziś, czyli 31.03.2011 mija termin nadsyłania zgłoszeń do Projektu. Mamy już tylko 30 wolnych miejsc, a zgłoszeń coraz więcej. Cieszy nas zainteresowanie naszym projektem. Wszyscy, którzy nadesłali do nas poprawnie wypełnioną ankietę aplikacyjną w ostatniej fazie rekrutacji otrzymają zwrotną informację o zakwalifikowaniu, bądź nie do udziału. Powodzenia! Aleksandra Bożętka

Więcej »

Już jest! Czas na podsumowanie Diagnozy początkowej wiedzy i umiejętności Nauczycieli. Podczas 2-dniowych zjazdów Ekspert kulinarny i Ekspert dydaktyczny przeprowadzili weryfikację wiedzy teoretycznej i praktycznej Uczestników projektu. Odpowiedź  na pytanie na czym polegała znajdziecie poniżej: Relacja z Diagnozy początkowej wiedzy i umiejętności Nauczycieli przedmiotów zawodowych  z zakresu sztuki kulinarnej i dydaktyki praktycznej nauki zawodu

Więcej »

W Kętrzynie w dniach 27-29.03.2011r. odbyło się czwarte już spotkanie diagnozujące w ramach naszego Projektu.                                                                                                                                                                                            Nowe miejsce, nowa grupa, nowe wyzwania! Z czwartą grupą współpracowała już tradycyjnie prelegentka Samościawomości i Gender Mainstreaming Marta Doroba i ekspertka dydaktyczna Aleksandra Dołgań, jednak w Kętrzynie rolę eksperta kulinarnego pełnił Mirosław Rynduch. Właściciel hotelu, w którym realizowaliśmy to …

Więcej »

Konto naszego Projektu na www.chomikuj.pl zapełnia się zdjęciami z Diagnoz początkowych wiedzy i umiejętności i po pięciu dwudniowych zjazdach możemy pochwalić się ok. 1000 zdjęć! Zapraszamy serdecznie do oglądania zdjęć na www.chomikuj.pl/enskwm wszystkich zainteresowanych realizacją projektu „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu”.

Więcej »