Niniejszym z przykrością informujemy, że unieważnione zostaje postępowanienr 9/EPDN/UOW z dnia 2 września 2011 r. dotyczące usług hotelarskich dla uczestniczek i uczestników oraz personelu Projektu „Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa” w dniach 12-13 września 2011 r. w Warszawie.
Opiekunowie grupy Uczestników Uczestniczących w praktyce w dniach 13-26.09.2011r. Grupa kucharska – Giuliano Tassarini Ambasador włoskiej kuchni na świecie. Posiada bardzo bogate curriculum, czyniące z niego wybitną osobistość gastronomii i hotelarstwa. Wiedzę oraz umiejętności praktyczne zdobywał na przestrzeni kilkudziesięciu lat w takich instytucjach jak: Institute of Hotel Management and Tourism (Rimini), Institute „Le Notre de …
Większość Uczestników i Uczestniczek zakończyła już program doskonalenia zawodowego w przedsiębiorstwach! Dlatego nadszedł czas na sprawdzenie nowych umiejętności nabytych podczas praktyk. Już niebawem ponownie odwiedzimy z kamerą naszych Uczestników w szkołach. Jesteśmy pewni, że zdobyte w trakcie praktyk doświadczenie przełoży się na wyniki w pracy dydaktycznej!