Przed Wami krótka relacja z praktyki napisana przez Uczestnika Projektu p. Zbigniewa Nowocienia z Zespołu Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu. Opinia/Wrażenia/Wspomnienia:) W dniach 1-5.08.2011 roku odbywałem praktyki w ramach projektu Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu w Restauracji MOONSFERA w Warszawie. Miałem możliwość zaobserwować pracę w wysokiej klasy restauracji, która organizuje różnego rodzaju …
Kolejna Uczestniczka Projektu udzieliła nam krótkiego wywiadu na temat, jak ocenia praktykę w kuchni hotelowej renomowanego Hotelu Sheraton w Warszawie. Pani Dorota Malinowska-Koper ze Szczecina jest nie tylko świetną nauczycielką, ale też i przesympatyczną osobą – przekonajcie się sami oglądając wywiad!
Tym razem odwiedziliśmy Uczestniczki Projektu podczas praktyk w przedsiębiorstwie budowlanym WPB ROMBUD w Olsztynie. Jak oceniają 10 dni spędzonych na praktyce? Przekonajcie się sami! Zachęcamy do obejrzenia relacji filmowej!