11 i 12 lipca 2011r. aż 16 Uczestników rozpocznie udział w praktykach! Poszczególne terminy i miejsca praktyk: Praktyka w kuchni hotelowej – Hotel Sheraton w Warszawie 11 – 15 lipca 2011r. (4 Praktykantów) – Hotel Crocus w Zakopanem 11 – 15 lipca 2011r. (3 Praktykantów) – Hotel Bristol w Warszawie 11 – 15 lipca 2011r. …
Już niebawem kolejne Warsztaty w ramach Projektu „Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych”. Ich czwarta – i tym samym ostatnia edycja – odbędzie się w dniach 25 lipca- 5 sierpnia w Warszawie (dokładną lokalizację podamy wkrótce). Pracownicy jednostek naukowych i podmiotów działających na rzecz nauki podczas dziesięciodniowych Warsztatów zapoznają się z informacjami na temat komercjalizacji rezultatów prac badawczych. …
Swoją opinię o Projekcie „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu” oraz jego uczestnikach wyraził Szef kuchni Hotelu Bristol w Warszawie, a zarazem Opiekun praktyk – Michał Tkaczyk zachęcamy do obejrzenia krótkiego filmiku, bo naprawdę warto!