Filmik instruktażowy Mistrza Sztuki Kulinarnej Adama Michalskiego – Podstawowe techniki krojenia warzyw. Mistrz Sztuki Kulinarnej Adam Michalski zaprezentował Uczestnikom naszego projektu podstawowe techniki krojenia warzyw. Wszyscy Nauczyciele uważnie słuchali instrukcji Mistrza, po czym sami chwycili za noże!
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o wynikach i zakończeniu postępowania S2B_11_37
Pięć 9-osobowych grup podczas Przygotowania do praktyk miało okazję zapoznać się z organizacją pracy w kuchni i jej wyposażeniem. odatkowo Uczestnicy zapoznali z takimi zagadnieniami jak towaroznawstwo surowców kulinarnych i techniki obróbki wstępnej oraz możliwości jej wykorzystania. Nauczyciele mieli szansę na poznanie podstawowych wywarów zup i sosów oraz technik ich przygotowania, a także jaką europejską …