Przygotowanie Uczestników do praktyk będzie trwało 5 dni. Pięć 9-osobowych grup podczas Przygotowania do praktyk będzie miało okazję zapoznać się z organizacją pracy w kuchni i jej wyposażeniem. Umożliwi to zapoznanie się ze wszystkimi urządzeniami, w które wyposażona jest profesjonalna kuchnia restauracyjna. Dodatkowo Uczestnicy zostaną zapoznani z takimi zagadnieniami jak towaroznawstwo surowców kulinarnych i techniki …
Kolejny film z serii na naszym kanale na youtube
W dniu 15 kwietnia bieżącego roku w Budynku Lubelskiego Parku Naukowo-Technologicznego w Lublinie odbyło się III Seminarium Informacyjne w ramach Projektu „Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych” zorganizowane przez Fundację na Rzecz Budowy Społeczeństwa Opartego na Wiedzy „Nowe Media”. Fot. Z lewej Jacek Błoński – prelekcja na temat Business Angels, z prawej Tomasz Grzybowski przedstawia praktyczne …