Pod koniec listopada Fundacja na Rzecz Budowy Społeczeństwa Opartego na Wiedzy „Nowe Media” zorganizowała konferencję, pt. „Oczekiwania Pracodawców i Szkół Zawodowych w aspekcie doskonalenia za Zaproszeni goście przybyli do Hotelu Anders w Starych Jabłonkach. Wśród nich byli przedsiębiorcy aktywnie działający w branży gastronomicznej, cenieni mistrzowie sztuki kulinarnej, dyrektorzy szkół o profilu gastronomicznym, kuratorzy, nauczyciele przedmiotów …
„Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu” to program doskonalenia zawodowego, który nasi uczestnicy będą realizować poprzez pięciodniowe przygotowanie do praktyk oraz 2-tygodn Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółowymi zadaniami, jakie czekają na uczestników: od zapoznania się z organizacją pracy w kuchni po podstawy obróbki czekolady. Program doskonalenia zawodowego
Wszystkie osoby ubiegające się o zakwalifikowanie do udziału w projekcie zostały poinformowane o wyniku postępowania rekrutacyjnego. Już niebawem przedstawimy Państwu szczegółowy harmonogram pierwszych 2-dniowych zjazdów w okresie styczeń-marzec 2011r. Zapraszamy do śledzenia naszych profili na www.facebook.com oraz www.nk.pl, gdzie również znajdują się najnowsze informacje związane z realizacją projektu.