Pięć 9-osobowych grup podczas Przygotowania do praktyk miało okazję zapoznać się z organizacją pracy w kuchni i jej wyposażeniem. odatkowo Uczestnicy zapoznali z takimi zagadnieniami jak towaroznawstwo surowców kulinarnych i techniki obróbki wstępnej oraz możliwości jej wykorzystania. Nauczyciele mieli szansę na poznanie podstawowych wywarów zup i sosów oraz technik ich przygotowania, a także jaką europejską …
Zakończyliśmy Diagnozy IN umiejętności naszych Uczestników i Uczestniczek realizowaną od marca do maja 2011r. STATYSTYKI: Podczas sześciu dwudniowych spotkań sprawdziliśmy wiedzę i kwalifikacje 90 osób. W ciągu tych trzech miesięcy mieliśmy okazję poznać 17 Uczestników i 73 Uczestniczki. Wśród nich było 25 kelnerów i 65 kucharzy. Spędziliśmy razem w sumie 288 godzin. Spotkaliśmy się w …
Podczas Przygotowania Uczestników do praktyki Krzysztof Szulborski Mistrz Sztuki Kulinarnej wcielił się w rolę cierpliwego, ale wymagającego trenera. To było pięć dni intensywnej nauki. Sami zobaczcie, jak poradzili sobie nasi Nauczyciele z grupy I!
Z radością informujemy, że pierwsi Nauczyciele rozpoczęli udział w dziesięciodniowych praktykach w kuchniach hotelowej (5 dni) i restauracyjnej (5 dni). Czteroosobowa grupa 13 czerwca rozpoczęła praktyki w renomowanym Hotelu Sheraton***** w Warszawie. Wszyscy są bardzo podekscytowani, w końcu praktyki to najważniejszy etap udziału w Projekcie „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu”. Naszym drogim Uczestnikom …
Doradztwo biznesowe oraz wstępna ocena pomysłów w ramach projektu „S2B Science 2 Business Inkubator Innowacyjności” Zapytanie ofertowe – Doradztwo biznesowe oraz wstępna ocena pomysłów – Science2Business Załącznik nr 1 – Wzór umowy – Świadczenie usług doradztwa biznesowego oraz wstępnej oceny pomysłów Załącznik nr 2 – Formularz ofertowy – Świadczenie usług doradztwa biznesowego oraz wstępnej oceny …