Ponad tydzień temu zaczęliśmy realizować drugie praktyki zawodowe. Tym razem gości nas restauracja Ristorante La Scuola Di Serra w przepięknej miejscowości Serramazzoni. Nasi uczestnicy od razu ruszyli do pracy. Kelnerzy po wstępie teoretycznym zaczęli obsługiwać kolacje. Podawanie kolejnych dań na talerzach może wydawać się proste, więc Luca Ferrari, opiekun grupy kelnerów zaproponował im przećwiczenie serwowania …
Blog Posts
Parameters
- count (number of posts to show per page)
- category (specific category to show) (optional)
- posts (specific posts to show) (optional)
- image (whether to display featured image): true,false
- meta (whether to display meta information): true,false
- full (whether to display all content of the post): true,false
- nopaging (whether to disable pagination): true,false
Samples
Blog with Image & Meta & Paging
[blog count="3" nopaging="false"]
Po odbytych praktykach ostatnim etapem są Diagnozy końcowe wiedzy i umiejętności Nauczycieli. Wszyscy ciężko pracowali podczas pięciodniowego przygotowania do praktyk jak i podczas samych praktyk. Nadszedł czas na zweryfikowanie wiedzy naszych Uczestników. Dwie pierwsze, 9-osobowe grupy Nauczycieli biorących udział w naszym Projekcie spotkają się już w przyszłym tygodniu: Grupa I 26 – 28 września 2011r. …
Laureaci Kulinarnego Pucharu Polski 2011 Finał Kulinarnego Pucharu Polski 14 września rozstrzygnął o zwycięstwie Roberta Echausta i jego pomocnika Jakuba Walczaka z Platinum Palace Residence w Poznaniu! Potrawą konkursową było danie z policzków cielęcych z mięsa dojrzewającego i świeżych raków. Trzy ekipy, które poradziły sobie z zadaniem najlepiej, zajęły kolejno: I miejsce: Robert Echaust i …
Blog with Image
[blog count="1" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Meta
[blog count="1" image="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog without Image & Meta
[blog count="1" image="false" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Specific Category
[blog count="1" cat="4,5" image="false"]
Blog with Specific Post
[blog count="1" posts="1" image="false"]