Miesiąc wrzesień to czas wytężonej pracy dla naszych Uczestników i Uczestniczek. Podczas ich pracy w szkole będziemy im towarzyszyć z naszą projektową kamerą. Pierwsze miejsce, które odwiedziliśmy to Zespół Szkół Zawodowych w Gołdapi. Dziękujemy Pani Agnieszce i Panu Pawłowi za ciepłe przyjęcie i możliwość zarejestrowania lekcji!
Blog Posts
Parameters
- count (number of posts to show per page)
- category (specific category to show) (optional)
- posts (specific posts to show) (optional)
- image (whether to display featured image): true,false
- meta (whether to display meta information): true,false
- full (whether to display all content of the post): true,false
- nopaging (whether to disable pagination): true,false
Samples
Blog with Image & Meta & Paging
[blog count="3" nopaging="false"]
Półfinał Kulinarnego Pucharu Polski za nami! Wczoraj (wtorek, 13 września) na targach Gastro Trendy w Poznaniu, Jury w półfinale Kulinarnego Pucharu Polski wyłoniło 8 ekip. Dzisiaj zawodnicy zmierzą się z zadaniem finałowym, którego wykonanie rozstrzygnie o zwycięstwie. Tematem półfinałów było przygotowanie zakąski gorącej z sandacza z dodatkiem borowika. Uczestnicy mieli na to 45 minut. Nie …
Wielkimi krokami zbliża się ostatni etap realizacji Projektu! W ramach Diagnozy początkowej wiedzy i umiejętności nasi Eksperci dydaktyczny i kulinarny przeprowadzili test wiedzy teoretycznej i praktycznej. Test wiedzy teoretycznej składał się z ok. 50 pytań z zakresu aktualnej sztuki kulinarnej. Testem na sprawdzenie stanu wiedzy praktycznej było, m.in. przeprowadzenie przez Nauczycieli 10-minutowej prezentacji dydaktycznej wykonania …
Blog with Image
[blog count="1" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Meta
[blog count="1" image="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog without Image & Meta
[blog count="1" image="false" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Specific Category
[blog count="1" cat="4,5" image="false"]
Blog with Specific Post
[blog count="1" posts="1" image="false"]