Niniejszym z przykrością informujemy, że unieważnione zostaje postępowanienr 9/EPDN/UOW z dnia 2 września 2011 r. dotyczące usług hotelarskich dla uczestniczek i uczestników oraz personelu Projektu „Europejski Program Doskonalenia Nauczycieli Branży HoReCa” w dniach 12-13 września 2011 r. w Warszawie.
Blog Posts
Parameters
- count (number of posts to show per page)
- category (specific category to show) (optional)
- posts (specific posts to show) (optional)
- image (whether to display featured image): true,false
- meta (whether to display meta information): true,false
- full (whether to display all content of the post): true,false
- nopaging (whether to disable pagination): true,false
Samples
Blog with Image & Meta & Paging
[blog count="3" nopaging="false"]
Opiekunowie grupy Uczestników Uczestniczących w praktyce w dniach 13-26.09.2011r. Grupa kucharska – Giuliano Tassarini Ambasador włoskiej kuchni na świecie. Posiada bardzo bogate curriculum, czyniące z niego wybitną osobistość gastronomii i hotelarstwa. Wiedzę oraz umiejętności praktyczne zdobywał na przestrzeni kilkudziesięciu lat w takich instytucjach jak: Institute of Hotel Management and Tourism (Rimini), Institute „Le Notre de …
Większość Uczestników i Uczestniczek zakończyła już program doskonalenia zawodowego w przedsiębiorstwach! Dlatego nadszedł czas na sprawdzenie nowych umiejętności nabytych podczas praktyk. Już niebawem ponownie odwiedzimy z kamerą naszych Uczestników w szkołach. Jesteśmy pewni, że zdobyte w trakcie praktyk doświadczenie przełoży się na wyniki w pracy dydaktycznej!
Blog with Image
[blog count="1" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Meta
[blog count="1" image="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog without Image & Meta
[blog count="1" image="false" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Specific Category
[blog count="1" cat="4,5" image="false"]
Blog with Specific Post
[blog count="1" posts="1" image="false"]