11 i 12 lipca 2011r. aż 16 Uczestników rozpocznie udział w praktykach! Poszczególne terminy i miejsca praktyk: Praktyka w kuchni hotelowej – Hotel Sheraton w Warszawie 11 – 15 lipca 2011r. (4 Praktykantów) – Hotel Crocus w Zakopanem 11 – 15 lipca 2011r. (3 Praktykantów) – Hotel Bristol w Warszawie 11 – 15 lipca 2011r. …
Blog Posts
Parameters
- count (number of posts to show per page)
- category (specific category to show) (optional)
- posts (specific posts to show) (optional)
- image (whether to display featured image): true,false
- meta (whether to display meta information): true,false
- full (whether to display all content of the post): true,false
- nopaging (whether to disable pagination): true,false
Samples
Blog with Image & Meta & Paging
[blog count="3" nopaging="false"]
Już niebawem kolejne Warsztaty w ramach Projektu „Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych”. Ich czwarta – i tym samym ostatnia edycja – odbędzie się w dniach 25 lipca- 5 sierpnia w Warszawie (dokładną lokalizację podamy wkrótce). Pracownicy jednostek naukowych i podmiotów działających na rzecz nauki podczas dziesięciodniowych Warsztatów zapoznają się z informacjami na temat komercjalizacji rezultatów prac badawczych. …
Swoją opinię o Projekcie „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu” oraz jego uczestnikach wyraził Szef kuchni Hotelu Bristol w Warszawie, a zarazem Opiekun praktyk – Michał Tkaczyk zachęcamy do obejrzenia krótkiego filmiku, bo naprawdę warto!
Blog with Image
[blog count="1" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Meta
[blog count="1" image="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog without Image & Meta
[blog count="1" image="false" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Specific Category
[blog count="1" cat="4,5" image="false"]
Blog with Specific Post
[blog count="1" posts="1" image="false"]