Pierwsi Uczestnicy odbyli pięciodniowe praktyki w kuchniach hotelowych Hotelu Sheraton i Bristol w Warszawie. Podczas pięciu dni praktyki w kuchni hotelowej każdy z nauczycieli zrealizował napięty plan zajęć. Pierwszego dnia Uczestnicy zapoznali się z organizacją pracy w kuchni śniadaniowej. Już po przekroczeniu progu kuchni Nauczyciele zakasali rękawy i zabrali się do pracy. Przejęci, ale bardzo …
Blog Posts
Parameters
- count (number of posts to show per page)
- category (specific category to show) (optional)
- posts (specific posts to show) (optional)
- image (whether to display featured image): true,false
- meta (whether to display meta information): true,false
- full (whether to display all content of the post): true,false
- nopaging (whether to disable pagination): true,false
Samples
Blog with Image & Meta & Paging
[blog count="3" nopaging="false"]
Już w przyszły poniedziałek kolejni Uczestnicy rozpoczną dziesięciodniowe praktyki w ramach naszego Projektu. Praktykanci będą mieli okazję zapoznać się z organizacją pracy w prestiżowej sieci hotelarskiej – Grupy Anders. Dzięki swojej działalności turystycznej jest to od ponad 15 lat rozpoznawana marka nie tylko w Polsce, ale i na świecie. W ciągu tych 10 dni praktyk …
Bycie nauczycielem/nauczycielką, zwłaszcza w szkole zawodowej to nie tylko praca. Co więcej, to zawód inny niż wszystkie. Jego podstawą jest przede wszystkim pasja, chęć nauczania i dobre nastawienie do uczniów, a przede wszystkim ciągłe dokształcanie. Z opinii przedstawicieli i przedstawicielek przedsiębiorstw z branży hotelarsko-gastronomicznej jasno wynika, że istnieje przepaść między tym, czego uczniowie i uczennice …
Blog with Image
[blog count="1" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Meta
[blog count="1" image="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog without Image & Meta
[blog count="1" image="false" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Specific Category
[blog count="1" cat="4,5" image="false"]
Blog with Specific Post
[blog count="1" posts="1" image="false"]