Zakończyliśmy Diagnozy IN umiejętności naszych Uczestników i Uczestniczek realizowaną od marca do maja 2011r. STATYSTYKI: Podczas sześciu dwudniowych spotkań sprawdziliśmy wiedzę i kwalifikacje 90 osób. W ciągu tych trzech miesięcy mieliśmy okazję poznać 17 Uczestników i 73 Uczestniczki. Wśród nich było 25 kelnerów i 65 kucharzy. Spędziliśmy razem w sumie 288 godzin. Spotkaliśmy się w …
Blog Posts
Parameters
- count (number of posts to show per page)
- category (specific category to show) (optional)
- posts (specific posts to show) (optional)
- image (whether to display featured image): true,false
- meta (whether to display meta information): true,false
- full (whether to display all content of the post): true,false
- nopaging (whether to disable pagination): true,false
Samples
Blog with Image & Meta & Paging
[blog count="3" nopaging="false"]
Podczas Przygotowania Uczestników do praktyki Krzysztof Szulborski Mistrz Sztuki Kulinarnej wcielił się w rolę cierpliwego, ale wymagającego trenera. To było pięć dni intensywnej nauki. Sami zobaczcie, jak poradzili sobie nasi Nauczyciele z grupy I!
Z radością informujemy, że pierwsi Nauczyciele rozpoczęli udział w dziesięciodniowych praktykach w kuchniach hotelowej (5 dni) i restauracyjnej (5 dni). Czteroosobowa grupa 13 czerwca rozpoczęła praktyki w renomowanym Hotelu Sheraton***** w Warszawie. Wszyscy są bardzo podekscytowani, w końcu praktyki to najważniejszy etap udziału w Projekcie „Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu”. Naszym drogim Uczestnikom …
Blog with Image
[blog count="1" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Meta
[blog count="1" image="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog without Image & Meta
[blog count="1" image="false" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Specific Category
[blog count="1" cat="4,5" image="false"]
Blog with Specific Post
[blog count="1" posts="1" image="false"]