Przygotowanie Uczestników do praktyk będzie trwało 5 dni. Pięć 9-osobowych grup podczas Przygotowania do praktyk będzie miało okazję zapoznać się z organizacją pracy w kuchni i jej wyposażeniem. Umożliwi to zapoznanie się ze wszystkimi urządzeniami, w które wyposażona jest profesjonalna kuchnia restauracyjna. Dodatkowo Uczestnicy zostaną zapoznani z takimi zagadnieniami jak towaroznawstwo surowców kulinarnych i techniki …
Blog Posts
Parameters
- count (number of posts to show per page)
- category (specific category to show) (optional)
- posts (specific posts to show) (optional)
- image (whether to display featured image): true,false
- meta (whether to display meta information): true,false
- full (whether to display all content of the post): true,false
- nopaging (whether to disable pagination): true,false
Samples
Blog with Image & Meta & Paging
[blog count="3" nopaging="false"]
Kolejny film z serii na naszym kanale na youtube
W dniu 15 kwietnia bieżącego roku w Budynku Lubelskiego Parku Naukowo-Technologicznego w Lublinie odbyło się III Seminarium Informacyjne w ramach Projektu „Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych” zorganizowane przez Fundację na Rzecz Budowy Społeczeństwa Opartego na Wiedzy „Nowe Media”. Fot. Z lewej Jacek Błoński – prelekcja na temat Business Angels, z prawej Tomasz Grzybowski przedstawia praktyczne …
Blog with Image
[blog count="1" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Meta
[blog count="1" image="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog without Image & Meta
[blog count="1" image="false" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Specific Category
[blog count="1" cat="4,5" image="false"]
Blog with Specific Post
[blog count="1" posts="1" image="false"]