Pod koniec listopada Fundacja na Rzecz Budowy Społeczeństwa Opartego na Wiedzy „Nowe Media” zorganizowała konferencję, pt. „Oczekiwania Pracodawców i Szkół Zawodowych w aspekcie doskonalenia za Zaproszeni goście przybyli do Hotelu Anders w Starych Jabłonkach. Wśród nich byli przedsiębiorcy aktywnie działający w branży gastronomicznej, cenieni mistrzowie sztuki kulinarnej, dyrektorzy szkół o profilu gastronomicznym, kuratorzy, nauczyciele przedmiotów …
Blog Posts
Parameters
- count (number of posts to show per page)
- category (specific category to show) (optional)
- posts (specific posts to show) (optional)
- image (whether to display featured image): true,false
- meta (whether to display meta information): true,false
- full (whether to display all content of the post): true,false
- nopaging (whether to disable pagination): true,false
Samples
Blog with Image & Meta & Paging
[blog count="3" nopaging="false"]
„Efektywny Nauczyciel Sztuki Kulinarnej – wdrożenie modelu” to program doskonalenia zawodowego, który nasi uczestnicy będą realizować poprzez pięciodniowe przygotowanie do praktyk oraz 2-tygodn Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółowymi zadaniami, jakie czekają na uczestników: od zapoznania się z organizacją pracy w kuchni po podstawy obróbki czekolady. Program doskonalenia zawodowego
Wszystkie osoby ubiegające się o zakwalifikowanie do udziału w projekcie zostały poinformowane o wyniku postępowania rekrutacyjnego. Już niebawem przedstawimy Państwu szczegółowy harmonogram pierwszych 2-dniowych zjazdów w okresie styczeń-marzec 2011r. Zapraszamy do śledzenia naszych profili na www.facebook.com oraz www.nk.pl, gdzie również znajdują się najnowsze informacje związane z realizacją projektu.
Blog with Image
[blog count="1" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Meta
[blog count="1" image="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog without Image & Meta
[blog count="1" image="false" meta="false"]
Wszystkim Oferentom Zamawiający serdecznie dziękuje za zainteresowanie zamówieniem i złożenie oferty w postępowaniu. Informacja o ilości złożonych ofert i kryteriach podanych w poszczególnych ofertach złożonych przez Oferentów w postępowaniu nr S2B2/13/01
Blog with Specific Category
[blog count="1" cat="4,5" image="false"]
Blog with Specific Post
[blog count="1" posts="1" image="false"]